Uncategorized

Gehwol Fusskraft Verwarmend Voetbad

Gehwol Fusskraft Verwarmend Voetbad

Gehwol Fusskraft Verwarmend Voetbad is op basis van rozemarijn en paprika en helpt bij koude voeten. Deze kruiden worden snel door de huid opgenomen en zorgen voor een langdurige voetwarmte. Alsook een combinatie van vitaliserende vitamine E en vitamine van de B-groep. Alle werkzame stoffen worden snel in de huid opgenomen en zorgen voor een spontane en duurzame weldadige voetwarmte. De stofwisseling wordt gestimuleerd. Het uitdrogen van de huid wordt voorkomen, haar elasticiteit blijft behouden. Het voetbad-concentraat is zuinig in gebruik en biologisch afbreekbaar.

Shop dit product nu met 10% korting via deze link Gehwol Fusskraft verwarmend voetbad – (vickyshealthbeautyhouse.com)

Actie geldig t.e.m. 31/01/2023

Follow us on facebook & Instagram