Product in de kijker! Gehwol nagelbeschermingspen

Nagelbeschermingspen 3ml | Gehwol Med

De Nagelbeschermingspen is aangewezen bij nagels die gevoelig zijn voor schimmel. Broze, droge nagels worden soepel, mooi en krijgen een natuurlijke zijdezachtige glans. Verrijkt met snel absorberende jojobaolie, bisabolol en panthenol die huid en nagels verzorgen. Het product is ontworpen voor langdurig gebruik op de nagels en de vorm maakt het bijzonder makkelijk om de werkzame stoffen aan te brengen. Het bestanddeel clotrimazol biedt een effectieve bescherming tegen schimmelinfecties, in het bijzonder deze die voorkomen door gekraakte opperhuid of op delen van de huid rond de nagels. Een dunne laag van het product is voldoende, de pen kan meer dan 1000 keer gebruikt worden. De pen is voorzien van drie koppen die eenvoudig verwisselbaar zijn.

Dit product is verkrijgbaar in mijn praktijk of op bestelling. Contacteer me via mijn Facebookpagina of op het nummer: 0478/301.495