Actie!!! 10% Korting op alle Gehwol producten

Goed nieuws! Vanaf nu zijn de voetverzorginsproducten van het merk Gehwol beschikbaar in mijn praktijk. Om dat te vieren kan je t.e.m. 31 oktober 2019 deze topproducten kopen met 10% korting!

Waarom kies ik voor Gehwol?
Gehwol-producten worden volgens de meest recente stand der wetenschap ontwikkeld. De hoofdleverancier is de natuur. Plantaardige actieve stoffen zijn de basis van de middelen en de garantie voor een zachte en milde verzorging van de gevoelige huid van de voet.
Een groot deel van de gehwol-producten is voor diabetici onbeperkt geschikt! Er is veel voor te zeggen uw voeten vooraf te verzorgen en niet pas reageren, wanneer een probleem echt lastig wordt. En juist bij diabetici is er nog een reden te meer om voetproblemen niet eerst op je te laten afkomen. Want voetproblemen kunnen voor diabetici ernstige consequenties hebben. Daarom is voor u het voorkomen van voetproblemen zo belangrijk! De Gehwol producten kunnen daar zeker bij helpen! Bovendien hebben ze ook een heerlijke geur!

Kom dus zeker eens langs en profiteer t.e.m. 31 oktober 2019 van 10% korting!!!